Videoportret: Heidewinne

De juwelen van Heide Vanderieck – beter bekend als Heidewinne – zijn origineel, verhalend en doen meer dan eens een glimlach ontluiken. Maak kennis met deze talentvolle strijdster van designcollectief De invasie.

Juweelontwerpster Heidewinne is de volgende strijdster van designcollectief De Invasie die zichzelf voorstelt in onze Black Box.

Elke week, gedurende 9 weken lang, laten we een nieuwe getalenteerde ontwerper aan het woord in onze Weekend Black Box. Eerder al kwamen modelabels, illustratoren, architecten en ontwerpers Titi + The German Kid, Black Balloon, Strook, Margo Slingerland, Sarah Mesritz, Steven Delva en Ilse Acke aan de beurt.

Deze week richt de Black Box-camera zich op Heide Vanderieck of Heidewinne. Zij is een jonge ontwerpster die van haar juwelen kleine kunstwerkjes maakt met een originele en speelse invalshoek. (VF)

De Invasie Flexpo Tour komt langs C-Mine in Genk (16 sep – eind dec),STUK in Leuven (9 nov – 13 nov) en Quinze & Milan in Kortrijk (eerste drie weekends van december). In Genk kunt u ook de Weekend Black Box bezoeken. Meer informatie op www.deinvasieverovertbelgie.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content