Video: drijvende catwalk bij J Model Management

Jessica Minh Anh ontwierp voor J Model Management een drijvende en varende catwalk op de Seine.

Tijdens de Milanese modeweken sprak Knack Weekend met een catwalkontwerpster, die uit de doeken deed dat er behoorlijk wat komt kijken bij het ontwerpen en opbouwen van een professionele modeshow. Dat blijkt ook uit onderstaande video.

Jessica Minh Anh, de grande dame van J Model Management, staat bekend om haar originele catwalkconcepten probeert steeds te zorgen voor een uniek decor. Ook deze keer wist de ontwerpster slash ondernemer te verbazen met een drijvende én varende catwalk van 90 meter lang over de Seine. Het ‘gevaarte’ was zodanig gebouwd dat het leek alsof de modellen over het water schreden tegen de achtergrond van de Eiffeltoren, de Notre Dame het Louvre en de vele idyllische bruggen die Parijs rijk is.

Bekijk hieronder de video van het gebeuren en stel voortaan hogere eisen wanneer uw beste vriendin u haar nieuwste aankopen gewoon middels een kleine pirouette in haar woonkamer wil showen. (KS)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content