Video: Burberry brengt Londen naar Shanghai

Ter ere van de opening van de Burberry Flagshipstore in Shanghai, organiseerde het Britse label een show. Heel wat bekende gezichten woonden het evenement bij. Bekijk de video van de avond hieronder.

Ter ere van de opening van de Burberry Flagshipstore in Shanghai, organiseerde het Britse label een show. Heel wat bekende gezichten woonden het evenement bij. Bekijk de video van de avond hieronder. Op 24 april opende de nieuwe winkel van Burberry in Shanghai. Het werd een avond vol van live optredens, mode en performances.

Onder meer George Ezra, Ed Harcourt en Paloma Faith verzorgden de muziek tijdens de live show. Model Cara Delevingne mocht dan weer haar vliegkunsten tonen. Het jonge model vloog als een echte Mary Poppins over het podium met een Burberry-paraplu. Voorts werd er ook gedanst en zagen we heel wat klassieke trenchcoats van het op en top Britse merk passeren. Ook Suki Waterhouse maakte deel uit van de modellen die de avond opvrolijkten.

Het evenement, dat volledig in teken van Londen stond, mocht 1500 gasten verwelkomen, waaronder acteurs Jamie Campbell Bower, Chen Kun, Vicki Zhao, Guey Lun Mei, Xia Yu, Chen Ran, Dou Xiao, Huo Siyan, Angelababy, Carine Lau, Ke Zheng Dong en Lin Chilling. (LP)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content