Video: Barbie Ferreira geeft nieuwe definitie aan lingeriemodel

Barbie voor Aerie © YouTube Aerie

Move over Adriana Lima en Doutzen Kroes, er is een nieuw potten brekend lingeriemodel gearriveerd. De 19-jarige Barbie Ferreira noemt zichzelf een curve model en is het nieuwe gezicht van lingerieketen Aerie.

Met de #AerieReal campagnes toont Aerie al twee jaar lang hoe reclamebeelden die niet bewerkt worden even mooi of zelfs mooier zijn dan foto’s die enkele uren Photoshop achter de rug hebben. Het merk kreeg dan ook al veel lof voor hun inspirerende campagnebeelden. Actrice Emma Roberts, die poseerde voor het merk, prijst de durf van het label om tegen de stroom in te gaan. ‘De manier waarop sterren en acteurs worden afgebeeld is vaak erg onrealistisch. Ik vind het leuk dat ik me op een andere, gewonere manier kan tonen,’ lichtte de ster toe.

Weg met hokjesdenken

Toch bleven sommige fans wat op hun honger zitten. De modellen worden dan wel niet bewerkt, ze hebben vrijwel allemaal standaardmaten. Af en toe wordt er al eens een model gecast dat wat ronder is, maar door de band genomen, zijn het meisjes die ook voor lingeriecampagnes van andere labels gevraagd worden. Met Barbie Ferreira maakt Aerie een krachtig statement. Niet alleen heeft het jonge model geen standaardmaten, ze kan ook niet gecategoriseerd worden als plus-size model. Haar zelfzekere uitstraling en looks zorgden ervoor dat ze op de radar kwam van Aerie.

Ook de samenwerking met yoga-instructrice Dana Falsetti is inspirerend. Dana heeft alles behalve het cliché uiterlijk van een yogi, maar beheerst haar lichaam zo goed dat we niet anders kunnen dan vol ontzag zijn voor deze yoga-enthousiasteling.

Kortom, Aerie heeft begrepen dat ‘echte’ vrouwen niet alleen zonder Photoshop door het leven gaan, maar ook bestaan in allerlei vormen, maten en kleuren. (LP)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

This week we’re inspired by yoga instructor and #AerieREAL girl, Dana Falsetti from Nola Trees Yoga! Read on to learn…

Posted by Aerie on Friday, 22 January 2016

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content