Victoria’s Secret wil ‘survivor-bh’ op de markt brengen

© Reuters

Het lingeriemerk heeft beloofd om bh’s te ontwikkelen speciaal gemaakt voor borstkankerpatiënten.

Lingeriemerk Victoria’s Secret – bekend om zijn modeshows die het jaarlijks hoogtepunt zijn van menig man – heeft gereageerd op een petitie van Change.org.

In de petitie werd gevraagd aan het merk om een collectie bh’s op te markt te brengen speciaal ontworpen voor borstkankerpatiënten. Het merk heeft nu gereageerd op de petitie en heeft beloofd om verder te onderzoeken of ze een dergelijke collectie op de markt kunnen brengen.

De petitie werd opgericht door de 27-jarige Allana Maiden en haar moeder Debbie. Ze wouden op deze manier hun frustratie uiten over het kopen van bh’s als je een borstamputatie ondergaan hebt. “Vrouwen die een borst hebben laten amputeren, hebben het heel moeilijk om een gepaste bh te vinden, laat staan een mooie bh”, aldus moeder en dochter tegen de Huffington Post.

De petitie werd midden januari gestart en kreeg al snel meer dan 188.000 handtekeningen. Ze kregen daarop een antwoord van Tammy Roberts Myers, de vice president van de externe communicatie van Victoria’s Secret om serieus na te denken over het idee. “Ik was niet zeker wat ik er moest van verwachten, maar het lijkt er echt op dat ze serieus geïnteresseerd zijn om een dergelijke lijn op de markt te brengen”, aldus Maiden.

De dames werden ook uitgenodigd om samen met enkele leden van het creatieve team van Victoria’s Secret te gaan bh shoppen om zo een beter idee te krijgen van wat er precies nodig zou zijn. Of de collectie er effectief komt, is dus nog niet zeker maar het zou een heel mooi initiatief zijn van het wereldbekende lingeriemerk. (RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content