Victoria’s Secret showt exuberante lingerie

Lingeriemerk Victoria’s Secret pakte donderdagavond in New York uit met zijn nieuwe lingeriecollectie. Blikvanger was een beha van 3 miljoen dollar.

Lingeriemerk Victoria’s Secret pakte donderdagavond in New York uit met zijn nieuwe lingeriecollectie. De intussen wereldberoemde jaarlijkse show was -net als vele outfits- uitzinnig.

Voor het grootste spektakel, met muziek van de Black Eyed Peas en het New York Global Singers chorus, werden alle registers opengetrokken. Op de glittercatwalk wisselden de decors -van een veld vol boterbloemen tot een neonpodium- zich snel af.

De al even exuberante collectie was van de hand van Charlotte Stockdale en Todd Thomas. Doutzen Kroes mocht met vleugels verschijnen, Chanel Iman in een blauwe kanten catsuit, Lindsay Scott maakte haar opwachting in een ballonkorset en Marisa Miller stal de show dankzij een met diamanten bezette beha van maar liefst 3 miljoen dollar.

Bekende ‘Angel’ van het merk – Heidi Klum- liep tegen alle verwachtingen toch mee als model. Ze beviel nog maar vijf weken geleden. Klum kreeg dan ook een daverend applaus toen ze toch op de catwalk verscheen. Adriana Lima, ook een bekende ‘Angel’, moest passen omdat ze nog maar een week geleden beviel. En sommige dingen zijn zelfs voor een supermodel niet haalbaar.

Ann Heylens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content