Victoria’s Secret model geeft journalist lik op stuk: ‘stel slimmere vragen’

Magdalena Frackowiak © Instagram

Een reporter van TMZ ging backstage tijdens de Victoria’s Secret show rond met een microfoon. Zijn vraag over welke vette snack de modellen na de show zouden binnenspelen viel niet in goede aarde bij het Poolse modelMagdalena Frackowiak. ‘Dankzij jou lijk ik een idioot.’

De meeste modellen backstage antwoordden gewillig op de vraag van de reporter, maar Magdalena had duidelijk genoeg van dit soort seksistische vragen.

‘Wat? Nee jongens, niet dit soort vragen. Het is belachelijk. Stel slimmere vragen, niet over eten na de show. Dankzij jou lijk ik een idioot. Het lijkt wel alsof ik mezelf uithonger en niet kan wachten tot de show gedaan is zodat ik iets kan eten.’

Wanneer de reporter zich probeert te excuseren, wijst ze hem af met een finale ‘Nee.’ In het artikel van TMZ viel het volgende te lezen: ‘Pas op voor Magdalena Frackowiak. De chick had echt geen zin in vragen over eten. Wij gokken dat ze gewoon hangry (combinatie van hungry en angry, nvdr.) was.’ Bij TMZ hadden ze dus duidelijk niet begrepen vanwaar de scherpe reactie van het model vandaan kwam.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een tijd geleden overkwam ook zangeres Ariana Grande een gelijkaardig voorval. Tijdens een radio-interview werd ze gevraagd wat ze zou kiezen als ze alleen nog maar make-up of haar telefoon mocht gebruiken. ‘Denken jullie nu werkelijk dat vrouwen zich hier zorgen over maken?’. ‘Denken mannen nu echt dat vrouwen hiertussen zouden kiezen?’ vulde ze aan. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content