Victoria Beckham ontwerpt stijlvol T-shirt voor Wereldaidsdag

© -

Als VN-ambassadrice kon Victoria Beckham niet achterblijven op Wereldaidsdag. Ze brengt een T-shirt op de markt om geld in te zamelen voor het goede doel.

In september werd Victoria Beckham aangesteld als goodwill ambassadrice voor UNAIDS, de afdeling van de Verenigde Naties die zich bezighoudt met de strijd tegen aids. Ze trok onder meer naar Soweto in Zuid-Afrika om er de aandacht te vestigen op de problematiek van met HIV besmette baby’s.

Victoria Beckham ontwerpt stijlvol T-shirt voor Wereldaidsdag

‘Mijn persoonlijke toewijding om mensen bewust te maken van het probleem én om geld in te zamelen om dit mogelijk te maken is ook iets wat ik vertaald wil zien in mijn modelabel. Daarom wilde ik een initiatief opstarten waarbij mijn klanten op Wereldaidsdag ook betrokken worden’, vertelde de ontwerpster aan The Telegraph.

Het T-shirt is, zoals we van Victoria Beckham kunnen verwachten, heel basic en stijlvol. De schreeuwerige slogans liet ze achterwege, want ze koos voor het ondertussen wereldberoemde symbool van Wereldaidsdag. Het item met het rode lintje is in haar eigen Londense winkel te koop en online via haar webshop. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content