Victoria Beckham lanceert nieuwe jurkenlijn

© Reuters

Victoria Beckham brengt een nieuwe jurkjeslijn uit, gebaseerd op de meest populaire stukken uit haar voorgaande collecties.

Victoria Beckham brengt een nieuwe jurkjeslijn uit, gebaseerd op de meest populaire stukken uit haar voorgaande collecties.

De collectie kreeg de naam Icon mee en zal in februari online verkrijgbaar zijn. De online aangeboden collectie zal ook meteen de lancering van haar langverwachte webshop (victoriabeckham.com) inluiden.

Victoria kreeg reeds tal van verzoeken om haar meest iconische jurken opnieuw uit te brengen. Met de collectie Icon wil ze tegemoet komen aan deze verzoeken en haar trouwe klanten de kans geven om jurken uit haar archief aan te schaffen in nieuwe, herwerkte kleuren en stoffen.

“Ik hoop dat deze geüpdatete jurken unieke, limited edition stukken zullen worden en ik kijk er naar uit om andere archiefstukken te herwerken naarmate de Icon collectie evolueert”, vertelt de ontwerpster aan de Britse Vogue.

De prijzen van de jurken uit de Icon collectie starten vanaf £1,000. De webshop van Beckham zal, naast de Icon collectie, ook een selectie van haar lente/zomer 2013 collectie aanbieden. We zijn alvast benieuwd naar hoe de ontwerpster haar archiefstukken in een nieuw jasje zal steken. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content