Veritas lanceert ladderresistente panty

Blijf je ergens haken dan vormt zich een gaatje maar geen ladder.

De Belgische winkelketen Veritas lanceert een panty die resistent is tegen ladders. Blijf je ergens haken dan vormt zich een gaatje maar geen ladder. Voorlopig is de panty enkel verkrijgbaar in een transparante versie.In samenwerking met zijn fabrikanten en invista ontwikkelde Veritas zijn eerste ladderresistente panty. Invista is een van de grootste vezelproducenten van elasthaan ter wereld en de eigenaar van de vezel lycra.

De panty wordt geweven met de tweecomponentenvezel lycra fusion en polyamide. Bij het productieproces van het strijken met hoge temperaturen, versmelten beide componenten met een ladderresistent effect als resultaat.

Een elegante panty die de huid hydrateert

In de reclamecampagne van Insua, het huismerk van Veritas, poseert een model tussen doornige rozenstruiken. De doornen lijken de panty niet kapot te krijgen. Potjes nagellak of een reservepaar meesleuren in je handtas is dus niet meer nodig.

Bovendien oogt de panty mooi dankzij de afwerking met een kanten slip. Alsof dat al niet genoeg was, voegde Veritas aloë vera aan de panty toe en dat is dan weer goed voor de verzorging en hydratatie van de huid. Al blijft de aloë vera slechts tien wasbeurten actief. (JK)

De panty kost en is verkrijgbaar in alle winkels van Veritas.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content