Veilingsite voor unieke couture en vintage

Het web is een veilingsite rijker: Katheley’s. Hier kunt u voortaan terecht voor unieke vintage en couturestukken.

Het wereldwijde web is een unieke veilingsite rijker: Katheley’s. Voortaan kunt u op deze site terecht voor karaktervolle vintage en couture, prototypes en kledingstukken uit de cinema.

Katheley’s wil historische en karaktervolle mode aanbieden op het internet, maar wel omkaderd door de mening van experts die worden erkend in musea en pers. Zo koopt u dus niet langer een kat in de zak, maar een stuk met een rijke geschiedenis. De site wil de favoriete stek worden voor liefhebbers en verzamelaars van mode.

Er staan al drie veilingen op het programma. De eerste verkoop is er een rond het thema “jaren 60” van 2 tot 12 april. Van 23 tot 29 april wisselt Katheley’s de swinging sixties in voor de vintage verkoop van merken als Chanel, Dior en Yves Saint Laurent. Ten slotte haalt de website unieke stukken van onder meer Stefano Poletti en Césarée boven tussen 30 april en 10 mei. Met uw aankoop haalt u niet alleen een exclusief stuk in huis, maar steunt u ook een aantal projecten, die onderzoek en creatie bevorderen, want vijf procent van de opbrengst gaat daar naartoe. Realisaties van deze projecten komen later op de website.

Aïsa Knockaert

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content