Van tassen naar juwelen

Lederwarenhuizen Tod’s en Delvaux brengen allebei een juwelenlijn uit.

Zowel het Belgische lederwarenhuis Delvaux als de Italiaanse schoenen-en tassenfabrikant Tod’s brengen deze winter een juwelenlijn uit.

Delvaux lanceert met de ‘Zilveren Lijn’ vier creaties: twee halskettingen, een armband en oorbellen, die zoals de naam al doet vermoeden, zijn uitgevoerd in zilver. Al is er voor de sterkte ook wat koper aan toegevoegd. Delvaux koos voor zilver omdat de bewerking ervan dicht aanleunt bij lederbewerking, waar het huis uiteraard veel ervaring mee heeft. De beroemde dubbele ‘D’ vormt de terugkerende basis voor de vier ontwerpen. De Zilveren Lijn is beschikbaar sinds begin december. De prijzen gaan van 225 tot 650 euro.

Delvaux kondigt ook aan dit het hier niet bij blijft. Er zullen voor de Zilveren Lijn nog meer juwelencollecties volgen, net als accessoires in het edelmetaal.

Tod’s, bekend van de moccasins met noppen, heeft eveneens een sieradencollectie in de winkels liggen. Ze bestaat uit armbanden, ringen, sleutelhangers en riemen. Zacht leer domineert en de juwelen zijn afgewerkt met zilver.

Ann Heylens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content