Van pop-up naar vaste winkel: Studio Collect opent definitieve stek

Villa Fragmentum © Studio Collect

Eind november opent het Belgische juwelenlabel Studio Collect de deuren van haar eerste winkel in hartje Antwerpen. Je vindt de creaties van de vier Belgische designers binnenkort in een intieme boetiek op de Steenhouwersvest.

De juwelen van het collectief bestaande uit Hermien Cassiers (26), Saskia Govaerts (26), Magaly Hermans (27) en Hannag Van Lith (26) zijn zowel online als in verschillende verkooppunten in België en Nederland reeds te koop, maar in de eigen winkel krijg je wel een extra ervaring.

Vanaf 24 november zal je er namelijk een inkijk kunnen nemen in de wereld van Studio Collect, want het interieur bevat verschillende elementen die knipogen naar de Spaanse casa van beeldhouwer Xavier Corbero. Behalve een monumentaal architect en invloedrijke Catalaanse beeldhouwer, is hij ook al meermaals een bron van inspiratie geweest voor de ontwerpen van Studio Collect.

Studio Collect zal er naast haar vaste collecties ook de nieuwste lijn Villa Fragmentum voor het eerst aan het publiek voorstellen: een extra reden om alvast een kijkje te gaan nemen.

Praktisch

Steenhouwersvest 13, Antwerpen

Open van woensdag tot zaterdag (11 – 18 uur) en zondag (13 – 18 uur)

www.studiocollect.com/

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content