Valentino geeft Havaianas teenslippers een make-over

Havaianas, het wereldberoemde Braziliaanse merk, gaat opnieuw een samenwerking aan met een modehuis. Na Missoni en Matthew Williamson mocht het Italiaanse label Valentino de teenslippers onder handen nemen.

Havaianas, het wereldberoemde Braziliaanse merk, gaat opnieuw een samenwerking aan met een modehuis. Na Missoni en Matthew Williamson mocht het Italiaanse modehuis Valentino de teenslippers onder handen nemen.

Hoewel we dezer dagen onze toevlucht moeten zoeken tot warme sokken en met wol gevoerde laarsjes, verspreidt het Braziliaanse Havaianas als een zomerse vibe in fashionland. Het slippersmerk lanceert een collectie in samenwerking met Valentino. Tijdens de mannenmodeweek in juni, waar de lente- en zomercollectie 2014 werd geshowd, liepen de modellen van Valentino al met Havaianas op de rode loper.

Maar nu krijgt de collectie navolging van een vrouweneditie. Voor de mannencollectie koos Valentino voor een krokodil lederen bandje, de vrouwenslippers hebben een camouflagelook gecombineerd met studs. De herenslippers zullen vanaf januari te verkrijgen zijn voor ongeveer 415 euro per paar, de dames komen er iets goedkoper vanaf met zo’n 208 euro. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content