Uw creatie in het Diamantmuseum?

© belga

Misschien schittert uw diamantcreatie binnenkort in het Diamantmuseum in Antwerpen. Wilt u uw kans wagen, stuur dan voor 15 april een ontwerptekening op.

Het Antwerpse Diamantmuseum zet creatieve diamantliefhebbers aan het schetsen. Het is de eerste keer dat het museum een ontwerpwedstrijd organiseert. Inzet: een plaatsje voor de winnende creatie in het museum.

Met deze museumopdracht biedt het Diamantmuseum een forum aan zowel professionele als niet-professionele ontwerpers. Grensverleggende vooruitstrevende ontwerpen waarbij wordt geëxperimenteerd met een nieuwe techniek of een speciale benadering van de diamanteigenschappen maken alvast veel kans.

Een professionele jury kiest op 30 april een finale selectie van zes ontwerpers, die vervolgens een gestoffeerd dossier met prijsofferte bezorgen aan het Diamantmuseum. Op 16 juni maakt het museum de winnaar bekend. Indien uw ontwerp wint, mag u dat ontwerp creëren tegen de vooropgestelde prijs en dan koopt het Diamantmuseum de creatie aan om ze tentoon te stellen aan de talrijke bezoekers. Wie hieraan wil deelnemen, kan het reglement voor de wedstrijd terugvinden op de website van het Diamantmuseum.

Aïsa Knockaert

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content