UNIQLO opent allereerste Belgische winkel in Antwerpen

© Uniqlo

In september kwam de geruchtenmolen op gang, de Japanse modeketen zou voet aan grond zetten in België. Dat nieuws werd nu officieel bevestigd: in de herfst van volgend jaar opent UNIQLO zijn eerste Belgische winkel in Antwerpen.

UNIQLO koos voor Antwerpen omwille van de reputatie als modehoofdstad en omdat de stad een levendige culturele scene heeft. ‘Antwerpen is een populaire winkelbestemming voor internationale bezoekers’, klinkt het. ‘UNIQLO staat voor gevarieerde en betaalbare kwaliteitskleding voor mensen van alle leeftijden en we zijn ervan overtuigd dat zowel de Antwerpenaren als bezoekers van buiten de stad ons aanbod zeer zullen waarderen’, vult de CEO van UNIQLO Europa nog aan.

Europa telt slechts 23 vestigingen van de Japanse keten, verspreid over 4 landen. Enkel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Rusland en Duitsland hebben filialen. De opening van een winkel in Antwerpen is dus wel leuk nieuws. UNIQLO is een label dat het niet van hippe, flashy modetrends moet hebben, maar shoppers voorziet van goede basics. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content