Ultrafijne lentekous

Kousenmerk Cette brengt een ragfijn model uit: de Beachkous.

Over een paar maanden begint het vast weer te kriebelen om een lentejurkje uit de kast te halen. Maar in het vroege voorjaar is het vaak nog te fris om al met blote benen de deur uit te gaan. Bovendien zijn winterbenen die voor het eerst weer het licht zien, meestal niet zo flatterend. Een zomerpanty biedt dan de oplossing, tenminste als deze niet te dik is en het effect creÔert van een tweede huid.

Kousenmerk Cette brengt nu een ragfijn model uit: de ‘Beachkous’. Of ze echt geschikt is om mee op het strand te flaneren, laten we in het midden, maar feit is wel dat ze ultradun is, uitzonderlijk transparant -want slechts met één draad gemaakt- en mat. De teen werd niet verstevigd waardoor ze ook in een open schoen kan gedragen worden. Volgens Cette is de Beachkous ondanks haar transparantie toch stevig omdat de uit Japan afkomstige Sideria-draad waarmee ze gemaakt is, uit elastane bestaat.

De Beachlijn omvat kniekousen, zelfophoudende kousen en een panty en is in drie kleuren verkrijgbaar: naturel (licht getint), soleil (lichtbruin) en zwart. Vanaf 15 maart is ze te vinden in Galeria Inno en de speciaalzaken. De prijzen variÔren tussen 5,95 en 15,95 euro.

Ann Heylens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content