Uit het leven gegrepen: een dag op stap met Ellen Kegels, ontwerpster van LN Knits

© .

Een dag in het leven van Ellen Kegels (29), de vrouw achter het Antwerpse wolmerk LN Knits en de nummer 6 van De 30 onder 30 van Knack Weekend.

6.20 u: Ik sta op, was mijn gezicht, poets mijn tanden en ontbijt aan de pc. Ik check mijn mails en sociale media.

8-9 u: Afzien bij Move to Cure in Antwerpen. Twee keer per week werk ik me er in het zweet.

Ellen Kegels
Ellen Kegels

10 u: Aankomst op kantoor. Ik bespreek de dag met mijn collega’s Anneleen en Lien, beantwoord mails en update ondertussen onze sociale media.

11 u: Ik ruim het bureau op voor winkeliers die de nieuwe collectie komen aankopen. We hebben nu een 25-tal verkooppunten in Belgiƫ, vijf buiten de Benelux en zeven in Japan.

12 u: Lunch achter mijn Mac. Ondertussen selecteer ik beelden van een fotoshoot, brief ik designers, beantwoord ik vragen van de klantendienst en kijk ik op de kalender voor een bezoek aan buitenlandse beurzen en mijn volgende trip naar Peru.

13-15 u: Meeting met het oog op een nieuwe creatieve samenwerking, en een gesprek met onze advocaten. Helaas worden we vaak gekopieerd.

15-16 u: Bezoek aan de flagshipstore in de Leopoldstraat, waar het winkelpersoneel me de laatste stand van zaken geeft.

17 u: Terug op kantoor. Met de collega’s overloop ik de nieuwtjes van de dag en bekijken we wat we meteen moeten opvolgen.

18 u: Boodschappen doen, koken en eten met mijn lief.

19 u: Meeting met het designteam. Ondertussen mail ik met Peru, waar de productie door het tijdverschil nu pas start.

20 u: Ik controleer nog even mijn mails en de sociale media. De dag eindigt met de nieuwssites en een reportage van Canvas. Films en series zijn voor het weekend.

22 u: Bedtijd.

lnknits.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content