Tweede Mad Men-collectie voor Banana Republic

Het Amerikaanse kledinglabel Banana Republic brengt een tweede Mad Men-collectie uit. Het brein achter de collectie is ook deze keer Janie Bryant, de kostuumontwerper van de populaire televisieserie.

Het Amerikaanse kledinglabel Banana Republic brengt een tweede Mad Men-collectie uit. Het brein achter de collectie is ook deze keer Janie Bryant, de kostuumontwerper van de populaire televisieserie. Begin augustus 2011 lanceerde het merk zijn eerste collectie ‘Get Mad’, gebaseerd op de Amerikaanse serie die zich afspeelt in de jaren zestig. Allerlei klassiekers uit de serie doken in de collectie op, waaronder sixtiesoutfits van Mad Men-personages Don en Betty Draper met hooggedetailleerde rokken, jurken met bloemenmotieven en trench coats. Maar ook een heleboel accessoires zoals hoeden, pumps, knitwear en handschoenen.

De zomercollectie voor 2012 bestaat opnieuw uit kleding en accessoires in sixtiesstijl voor zowel vrouwen als mannen. In de 40-delige collectie zullen bij de vrouwen bloemenjurken in felle kleuren niet weg te denken zijn. Bij de mannen zien we vooral polo’s en strakke kostuumvesten.

De nieuwe Mad Men collectie is verkrijgbaar vanaf 1 maart bij de filialen van Banana Republic en via de online shop .Verkoopprijzen variëren van 27 tot 270 euro. Dat is voordeliger dan vorig jaar, toen de Mad Men-collectie voor 45 tot 450 euro over de toonbank ging. (KD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content