Tweede capsulecollectie van Stephanie Duval voor Diamanti Per Tutti is ode aan dochtertje

© -

Het You + Me gevoel dat zwangere vrouwen en nieuwe mama’s ervaren, zette Stephanie Duval om in een nieuwe capsulecollectie voor Diamanti Per Tutti.

Bekijk hier de beelden van de collectie.

De eerste capsulecollectie van Stepanie Duval verwees naar haar huwelijk. Het werd een groot succes en een vervolgverhaal diende zich aan: Stepahnie was zwanger van dochtertje Juliet en voelde dat ze nooit meer alleen zou zijn. De band tussen moeder en dochter inspireerde haar voor een nieuwe lijn, die iedereen aanspreekt die een sterke band heeft met een familielid of geliefde.

Stephanie draagt zelf enkel juwelen met een betekenis. Dat sluit aan bij haar uitgepuurde stijl, zonder overbodige accenten. De nieuwe You + Me collectie heeft dan ook een minimalistische toets en trekt enkel de aandacht omwille van de subtiele diamantjes en het plusteken. Dit symbool heeft verschillende betekenissen: ‘Enerzijds staan ze natuurlijk symbool voor jou en die extra speciale persoon in je leven. Anderzijds is het ook gewoon een erg mooie geometrische figuur, die een belangrijke rol speelt in de designwereld, die me altijd inspireert’, aldus Duval. Bovendien vormt het een perfect Zwitsers kruis. ‘Aangezien ik nu al bijna 3 jaar in Zwitserland woon, is dat natuurlijk een leuke extra knipoog.’

(LP)

Praktisch


DIAMANTI PER TUTTI ANTWERP

DRUKKERIJSTRAAT 12, 2000 ANTWERP

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content