Twee juwelen- en modeontwerpers openen pop-upshop in Gent

© GF

Van 7 tot 9 september kunnen liefhebbers van slow fashion in Gent hun hart ophalen in de pop-upshop Fair Fashion. Ontwerpsters Line Vanden Bogaerde en Marjan Storme tonen daar samen hun duurzame en tijdloze juwelen- en modecollectie.

Dat juwelenontwerpster Line Vanden Bogaerde en fashion designer Marjan Storme de creatieve handen in elkaar slaan is niet verwonderlijk. Ze delen immers hun passie voor tijdloos design en hun liefde voor eerlijke, duurzame mode.

Marjan Storme is een nieuw talent met haar eigen Made in Belgium modemerk. Haar designs zijn cruciale basics met een eigenzinnig kantje, gebracht in een verhaal van slow fashion en duurzaamheid.

Line Vanden Bogaerde is een Gentse vaste waarde en brengt met haar merk VA-TOUT abstracte juwelencollecties uit gerecycleerd zilver en fairtrade goud. Haar designs zijn puur op alle vlakken: materiaal, vorm en structuur. Ze maakt ieder juweel met de hand in haar atelier in Gent.

De pop-upshop Fair Fashion loopt van 7 tot 9 september in Casa Argentaurum in Gent. Vrijdag 7 en zaterdag 8 september is de shop op van 12 tot 19 uur. Op zondag 9 september van 11 tot 17 uur. Adres: Brabantdam 68, 9000 Gent (Casa Argentaurum)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content