Trendvoorstelling Michael Kors bij Princess

Knack Weekend werd uitgenodigd door Michael Kors en Princess voor een exclusieve cocktail party waar de lente- en zomerlooks van Michael Kors werden voorgesteld.

Met een glas bubbels in de hand en zomerse muziek op de achtergrond, kregen we de S/S ’13 collectie van Michael Kors te zien. Er werd geopteerd voor het tonen van 15 keylooks uit de collectie, zorgvuldig uitgekozen door modejournaliste Tamara De Mey die de modeshow van commentaar voorzag. De smeltende sneeuw en regenvlagen werden even helemaal vergeten dankzij de zeer zomerse collectie van Kors. Polkadots, schakelpatronen en fel groen en roze domineerden de catwalk. Ook werd er gerefereerd aan de safaritrend met kakitinten, de zebraprint, palmbladerenmotiefjes en een beige parka.

Het publiek bestaande uit fashionista’s, beroemde Antwerpenaren, modebloggers, trouwe klanten en pers reageerde enthousiast op de zomerse sfeer en de felle kleuren van de collectie. Onder het genot van kunstige hapjes en verfrissende drankjes kon men de nieuwe collectie daarna eveneens in de winkelrekken ontdekken. Ook de handtassen, in verschillende modellen en een uitgebreid kleurenpallet, werden vastgenomen en goedgekeurd. Eén van de aanwezigen kon een Michael Kors handtas winnen dankzij een loting die werd georganiseerd door de organisatoren. Niets dan blije gezichten dus.

2013 is overigens ook het jaar waarin de flagshipstore van Princess, de vaste waarde op de Meir, 60 kaarsjes mag uitblazen. In teken van deze verjaardag zullen er nog events, zoals deze voorstelling van Michael Kors’ S/S ’13 collectie, volgen.

Tekst en foto’s: LP

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content