Toeloop voor collectie van Kate Moss voor Topshop

Kate Moss heeft haar nieuwe collectie voor Topshop gelanceerd in Londen. Het publiek was talrijk aanwezig tijdens de onthulling van de lijn door het topmodel.

Kate Moss heeft haar nieuwe collectie voor Topshop gelanceerd in Londen. Het publiek was talrijk aanwezig tijdens de onthulling van de lijn door het topmodel. Kate Moss stelde haar gloednieuwe lijn voor Topshop voor in de etalage van de vestiging van de Britse keten op Oxford Circus. Volgens WWD kwamen er heel wat fans afgezakt naar de Topshopwinkel om een glimp op te vangen van het topmodel en haar collectie.

‘Ik ben erg enthousiast en hoop dat iedereen iets kan vinden dat ze met liefde aantrekken, vertelde Moss tijdens de lancering.

Het getalenteerde model koos zelf voor een zwarte smoking met goudkleurige strepen en een zwart topje uit haar eigen collectie.

‘Mooiste collectie tot nu toe’

Sir Philip Green, de eigenaar vanTopshop, vertelde dat hij de collectie van Moss de mooiste lijn vindt die de keten al ooit heeft verkocht . schoenenontwerpster Chloe Green, de dochter van Sir Philip, prees de stijl van Kate Moss. ‘Ze weet haar outfits altijd perfect te combineren. Al is het maar een skinny jeans, een jasje en een paar laazen.’

With a little help from my friends

Een feestje van Kate Moss zonder bekende vrienden is ondenkbaar. Tijdens een exclusief diner na de lancering van de collectie vierden haar zusje Lottie Moss, beroemde ontwerpster Stella McCartney, actrice Sienna Miller en Naomi Campbell samen met Kate in het Connaught hotel. Ook it-modellen Cara Delevingne en Suki Waterhouse waren van de partij.

Of er nog een collectie van de hand van Moss komt voor Topshop is nog niet bekend. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content