Tiany Kiriloff stelt voor: Kirilove

Tiany Kiriloff is de nieuwe Belgische leading lady van het Deense vrouwenmodelabel Vero Moda. In samenwerking met Vero Moda brengt de fashionista haar eerste kledinglijn uit die de naam ‘Kirilove’ in de neklijn draagt.

De Kirilove-collectie omvat drie looks met een hoog fashiongehalte die perfect zijn voor het najaar. Warme herfstkleuren en etnische prints wisselen af met klassieke tinten en kleurrijke stuks die schreeuwen om gecolourblocked te worden.

Little blue dressDe collectie is bijzonder divers en bevat items die je zowel tot een casual als een stylish silhouet kan combineren. Onze favorieten? De little blue dress, het knaloranje hemdje met babycollar en de met pels afgewerkte jas.

Tiany Kiriloff heeft al meer dan tien jaar ervaring in de mode- en lifestylewereld. Ze is modejournaliste en trendwatcher voor onder meer KnackWeekend en Glamit en werkt daarnaast ook als presentatrice en reporter voor Belmodo.tv. Deze enorme fashion knowhow is zeker terug te vinden in haar ontwerpen die bovendien bijzonder betaalbaar zijn: prijzen variëren tussen 21,95 euro en 69,95 euro.

Katrien Swartenbroux

Vanaf september zal de Kirilove-collectie in de Vero Moda-winkels en een selectie multimerkenboetieks verkrijgbaar zijn.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content