Tiany Kiriloff geeft tweedehands shoppingtips

© 2dehands

Voor 2dehands.be shopte ze vijf leuke outfits samen en ze geeft ook enkele handige tips hoe je designeritems kan scoren op het internet.

Tiany Kiriloff is een grote fan van tweedehands shoppen. Voor 2dehands.be shopte ze vijf leuke outfits samen en ze geeft ook enkele handige tips hoe je designeritems kan scoren op het internet.
Fashionista Tiany Kiriloff heeft een passie voor vintage- en tweedehandskledij. Op de website 2dehands.be shopte ze de afgelopen weken meer dan 50 items bij elkaar. Daaruit stelde ze vijf modieuze outfits samen. Zo vond ze al reeds een vintage tas van Delvaux, schoenen van Kenzo, juwelen van Marni, een rok van Dries Van Noten en nog veel meer. Haar favoriete en meest bijzondere aankoop is een Chanel 2.55 tasje, een echte klassieker.

Vintage garderobe
Haar totale kledingkast shopte ze volledig tweedehands bij elkaar voor nog geen 4000 euro, als ze alles nieuw had gekocht zou dit zo’n 18.000 euro hebben gekost. Tiany houdt niet alleen van online tweedehands shoppen omwille van de speurtocht naar vintage stuks maar ook omdat het gemakkelijk is. Zo koopt ze niet enkel haar kleren, maar ook meubels en andere spullen online. “Ik koop al vele jaren online en ben ook steeds op zoek naar unieke vintage items”, vertelt Tiany Kiriloff. “Bij het shoppen op 2dehands.be ben ik steeds heel aangenaam verrast door het interessante aanbod. Niet alleen omdat ik best wel dure designerstukken voor een derde van de prijs heb kunnen bemachtigen, maar ook omdat ik er al een heel aantal verrassende koopjes heb kunnen scoren.”

Steeds nieuwe zoekertjes
Door te shoppen op het web kan je soms gouden zaakjes doen. Je kledingkast wordt gevuld met merkkledij of leuke vintagevondsten zonder dat je je bankrekening hoeft te plunderen. “Er staan continu zo’n 675.000 zoekertjes in de afdeling Kleding & Accessoires op de site, en daar zijn duidelijk mooie vondsten te doen”, aldus Aldine Reinink, verantwoordelijke voor de site. “Het is voor ons heel leuk en nuttig om van dichtbij mee te maken hoe het shoppen op onze site in de praktijk verloopt. We hebben helemaal gevolgd hoe Tiany haar items zoekt, selecteert, waar ze precies op let, hoe ze het ervaart, hoe het contact met de verkopers gaat.”

TipsDe bijhorende video’s tonen hoe Tiany op schattenjacht gaat en ze geeft ook nog enkele handige tips voor mensen die graag designerkoopjes willen scoren op het internet. Zo moet je vooral snel zijn en als je echt iets wil hebben kan je de verkoper soms ook gewoon bellen. De blog www.2dehandslifestyle.be staat nog tot eind september in het teken van Tiany’s zoektocht naar tweedehandsschatten voor haar garderobe. (AV)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content