The Junk Jeans biedt het mannelijk geslachtsdeel vrijheid en ondersteuning

© the hot child

Undergroundmerk The Hot Child heeft een broek uitgebracht waarmee het hoopt door te breken bij het grote (lees: grootgeschapen) publiek. The Junk Jeans belooft immers vrijheid blijheid voor het mannelijk geslachtsdeel.

Toen de 24-jarige Octavio Silva besloot een eigen kledinglijn te lanceren suggereerde zijn moeder The Hot Child als naam. Eigen kind schoon kind zou u denken, al danst “heet” wel een beetje frivool op de scheidingslijn van wat kan en niet kan. Tant pis, het merk dat volgens eigen zeggen “meer hart dan geld” heeft moest met iets waarlijk legendarisch afkomen om op te vallen, en dat is het minste wat we kunnen zeggen van de nagelnieuwe Junk jeans die Silva met behulp van eigen ervaringen creëerde.

De Junk Jeans zou het mannelijke geslachtsdeel “eindelijk rust” moeten bieden en geeft Het Zaakje de nodige vrijheid zonder dat mannen aan stijl (lees: strakheid) moeten inboeten. De broek ziet er volgens het persbericht uit als een normale jeans, maar vanbinnen werd er een zacht zakje genaaid, vergelijkbaar met een ongevulde kruisbeschermer die sommige sporters dragen. Hierdoor krijgt de jeans langs zij-aanzicht meteen een flinke bobbel, wat niet slecht kan zijn voor het zelfvertrouwen. Bovendien hoeven mannen in de Junk Jeans zelfs geen ondergoed meer te dragen!

Kleine gilletjes vanuit de badkamer

Het is best slim gezien van Silva, aangezien de anatomie van het mannelijk lichaam en de traditionele five-pocket niet verenigbaar zijn. Foto’s van rocksterren (Hallo, Jim Morrison) met opengesprongen knoopjes op kruishoogte zijn legio en de scène in There’s Something About Mary waar Ben Stiller’s penis vast komt te zitten tussen de ritssluiting bezorgt veel jongens nog steeds nachtmerries. “En toch is het een veelvoorkomend probleem”, zegt Catherine Williams, Ocatvia Silva’s moeder en woordvoerster, aan fashionista.com. “Soms hoorde ik kleine gilletjes ontsnappen uit de badkamer. Dan wist ik: het is weer zover”, aldus de vrouw die Silva voor de goede vrede beter een spraakverbod had opgelegd.

Williams en haar Hot Child gaan er prat op dat de Junk Jeans voor mannen zal betekenen wat een goed passende BH voor een vrouw doet. Aangezien wij geen test-exemplaar hebben meegekregen kunnen wij de junkjeans voorlopig enkel op het esthetische beoordelen.

Vrijheid heeft haar grenzen

Tijdens navraag bij het mannelijk deel van de redactievloer bleek dat jeans, inderdaad, vaak ongemakkelijk zit en dat men zou tekenen voor een exemplaar waarin alles comfortabel en ongeplet zijn ding kan doen zonder meteen voor baggy te moeten opteren. Wij dachten dus een schot in de roos te hebben met de Junk Jeans, maar bij het zien van de campagnefoto’s waarin Silva als een soort langharige profeet van het mannelijk geslachtsdeel fungeert kwamen ze snel op hun stappen terug. De bobbel en de accentuerende knoopjes waren er voor hen blijkbaar te veel aan. Reacties als “Nooit van mijn leven!”, “Daarin wil ik zelfs niet gecremeerd worden” en “Vrijheid heeft haar grenzen” zijn slechts een bloemlezing. Goed geprobeerd dus, Silva, maar hou het de volgende keer misschien maar echt bij bh’s? (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content