Teva lanceert collectie wandelschoenen

© Teva

Iedereen kent Teva van de sportieve, en sinds een jaar ook überhippe sandaal, maar het label breidt zijn collectie uit met wandelschoenen. Voortaan loop je dus ook in de winter op Teva’s.

Met de lancering van Arrowood omhelst Teva nog meer zijn outdoor status. Buiten zijn gaat voor het merk om plezier hebben en dit doen we tegenwoordig meer in de vorm van casual uitstapjes met vrienden in plaats van extreme outdoor solo excursies. Hiking als sport wint dankzij Hollywood steeds meer terrein, maar ook simpelweg Pokémon vangen, asielhonden een uitstapje geven of mooie instagramfoto’s maken van de wonderen der natuur jaagt steeds meer jonge mensen de deur uit. Bovendien voorspellen modebladen al een jaar de comeback van de hiking boot voor de herfst, en zie je elementen van bergschoenen ook al terug in bepaalde sneakers of lage laarsjes. Wordt FW16 dan écht het seizoen waarin we voor de real deal gaan? Als het van Teva afhangt alleszins wel.

De Arrowood zijn lekker licht door de Float-LiteTM technologie in de zool, waterbestendig, comfortabel en ze zien er nog eens goed uit ook (en nee, niet “goed voor een wandelschoen”, goed-goed). De collectie is zowel voor mannen als voor vrouwen verkrijgbaar vanaf augustus 2016. De prijzen variëren tussen 119,95 euro en 149,95 euro.

(KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content