Tentoonstelling van juwelenontwerpster Christa Reniers in Brussel

De tentoonstelling is een overzicht van de 20-jarige carrière van de Belgische juwelenontwerpster. Christa Reniers is in België uitgegroeid tot een vaste waarde.

De tentoonstelling is een overzicht van de 20-jarige carrière van de Belgische juwelenontwerpster. Christa Reniers is in België uitgegroeid tot een vaste waarde.

De overzichtstentoonstelling over de succesvolle carrière van Christa Reniers is een samenwerking met ING, die verschillende ontwerpers gevraagd hebben om deel te nemen aan deze expo over Belgisch design. Zo kan je niet enkel ontwerpen van Reniers ontdekken, maar ook werk van onder meer Bram Boo, Nathalie Dewez, Piet Stockmans, Stefan Schöning en Xavier Lust. Verschillende Belgische kleppers bij elkaar, al kijken wij vooral uit naar werk van Christa Reniers. Zij maakte voor de tentoonstelling een selectie van twintig ringen, die het meest bijdroegen tot het succes van haar merk. Bovendien maken deze twintig ringen nog steeds deel uit van de huidige collectie.

Al meer dan twintig jaar timmert de ontwerpster aan een succesvolle carrière met juwelen om duimen en vingers bij af te likken.

Het initiatief voor een tentoonstelling ‘The Power of Objects’, over succesvolle Belgische designers, kwam van Danny Venlet, zelf een toonaangevende Belgisch designer, in samenwerking met het Mode and Design Center Brussel (MAD) en ING. De tentoonstelling opent de deuren van 4 september tot en met 11 januari 2015. Alle dagen geopend van 10 tot 18 uur. Adres: ING Cultuurcentrum, Kunstberg Koningsplein 6, 1000 Brussel. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content