Swapping Week van start in station Antwerpen

Wie een foutje beging tijdens het shoppen, vindt redding in de SWAP-shop.

Om de wintereditie van de Swapping Week in stijl te beginnen opent op 3 december de SWAP-shop in het Centraal Station van Antwerpen. Wie ooit eens een foutje is begaan tijdens het shoppen, vindt in deze ruilwinkel vast redding. Miskopen maken nu eenmaal deel uit van het (shopping)leven van vrouwen. Ongeveer 70% van de vrouwen begaat regelmatig een miskoop. Vooral op vlak van kleding en schoenen slaan vrouwen de bal wel eens mis. Door te ruilen met andere dames die een miskoop begingen, kan u in de SWAP-shop dus een nieuwe garderobe bij elkaar shoppen zonder geld uit te geven.

De organisatie plant een vijfdaagse tour langs vijf verschillende steden. Organisator Jens Verdonck belooft de fashionista’s alvast een avond vol fun en fashion: “Ook tijdens deze editie staan er een hele avond kappers, visagisten, stylistes, nagelstylistes en cupcakes gratis ter beschikking. Alle ingrediënten zijn aanwezig om het succes van de vorige edities te overtreffen.”

Het systeem is heel eenvoudig en houdt tevens de kwaliteit van de kledij hoog. Iedere deelnemer brengt maximum twintig stuks van goede kwaliteit die nooit gedragen worden mee. In ruil daarvoor krijg je swap-dots, waarmee je iets anders kunt kopen. Je kunt je fashion finds enkel bemachtigen met zulke dots, want met geld wordt er niet betaald.

Goed om weten: in de SWAP-shop in het Centraal Station mag je slechts 3 stuks meebrengen. (FDC)

Tickets voor de Swapping Week – Winter Edition kosten 10 euro en zijn te verkrijgen bij Free Record Shop of online via www.swapping.be.

Place(s) to be:
5 december: Hasselt VERSUZ
6 december: Brugge ENTREPOT
7 december: Gent CULTURE CLUB
8 december: Leuven 3HOOG witte villa
10 december: Antwerpen NOXX

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content