Stromae lanceert een kerstcollectie en een pop-upwinkel

Een eerder capsulecollectie van Mosaert © Foto Mosaert

De kerstkoorts is in het land en daar willen ook Paul Van Haver en zijn vriendin Coralie Barbier een graantje van meepikken. Met hun label Mosaert brengen ze een mini-kerstcollectie op de markt. De kledingstukken zijn zowel online als in een pop-upshop in Brussel te koop.

De mini-collectie bestaat uit unisex truien en sokken in kerstsfeer, maar dan met een typische Mosaert-twist. ‘We hebben gekozen voor kleuren die afwijken van het klassieke kerstassortiment. We wilden iets maken met een feestelijke toets, maar dat wel zonder probleem het hele jaar door gedragen kan worden’, klinkt het in het persbericht.

De kleding is in beperkte oplage geproduceerd. Van de trui bestaan bijvoorbeeld maar 40 stuks, van de sokken zijn slechts 100 paar gemaakt. Daarnaast heeft het ontwerpersduo ook rekening gehouden met het eco-aspect. Zo zijn de sokken vervaardigd met de overschotten uit een eerdere collectie.

De eerste kerstcollectie van Mosaert
De eerste kerstcollectie van Mosaert © Foto Mosaert

Online wordt de collectie gelanceerd op 28 november om 17u. Wie er niet in slaagt om online een stuk op de kop te tikken kan op 14, 15 en 16 december naar Brussel afzakken. De Mosaert-pop-up zal drie dagen lang de deuren openen op het Stefaniaplein.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content