Street style: de mode-elite van Kopenhagen kiest voor kleur, wol en patchwork tijdens fashion week

Annabel Rosendahl, Marianne Theordorsen & Darja Barannik tijdens Copenhagen Fashion Week

Voor en na de shows van de lente/zomercollecties voor 2022 tonen de gasten op Copenhagen Fashion Week zich van hun meest stijlvolle kant. We spotten heel wat Scandi cool looks met opvallende kleuren, wol van kop tot teen en patchwork.

Een opvallende afwezige: het mondkapje. In Denemarken is het dragen van een mondkapje immers niet meer verplicht, aangezien de cijfers de goede kant op gaan. De street style beelden doen zowaar denken aan het pre-coronatijdperk. Nu we zelf ook terug meer onder de mensen komen, kunnen we ons laten inspireren door de vrolijke, stijlvolle en gewaagde combinaties van de mode-elite uit Kopenhagen.

Copenhagen Fashion Week vond plaats van tien tot dertien augustus. Er werden shows georganiseerd door merkens zoals Stine Goya, Gestuz, Samsoe Samsoe, Mother of Pearl, Teatum Jones, Designers Remix, By Malene Birger, Baum und Pferdgarten, Munthe, Rotate, Holzweiler en Ganni.

Nikolaj Storm Copenhagen showde niet enkel zijn nieuwste collectie, maar sleepte ook de duurzaamheidsprijs van Zalando in de wacht.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content