Stilisten Beyoncé delen geheim van haar tourgarderobe

© YouTube

In deze video vertellen haar stilisten over haar fantastische tour-outfits.

Al wekenlang zorgen de tourkostuums van Beyoncé voor heel wat enthousiasme bij haar fans. De reden is dan ook niet ver te zoeken: de kleding waarin ze op het podium staat is fantastisch. Haar persoonlijke stylisten vertellen in deze video over de kleding die in de tour gebruikt wordt.

Beyoncé weet hoe ze kan stralen en hoe mode in elkaar zit. Toch laat ze zich nog graag adviseren door haar tourstylisten, Ty Hunter en Raquel Smith, om zo de perfecte outfits voor op het podium bij elkaar te krijgen. Beyoncé gaat ook niet voor het minste: zo heeft ze outfits van onder meer David Koma, Versace (aan deze jurk werd maar liefst 300 uren gewerkt), Pucci, Tom Ford en Givenchy. Achter elke outfit gaat een bepaalde filosofie schuil, die een meerwaarde aan het nummer tijdens het optreden moet geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de outfit van David Koma, waar de print op haar blouse gelijk is aan de visuals op de grote schermen. Voor Beyoncé zit het ‘m duidelijk in de details.

Wie graag meer wil weten over haar touroutfits, kan deze video bekijken:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content