Stella McCartney organiseert tuinfeest om lentecollectie 2015 voor te stellen

© Belga

Onder meer Cara Delevingne, Helena Christensen, Maggie Gyllenhaal kwamen hun goede vriendin Stella een hart onder de riem steken én een kijkje nemen naar haar nieuwe ontwerpen.

Onder meer Cara Delevingne, Helena Christensen, Maggie Gyllenhaal kwamen hun goede vriendin Stella een hart onder de riem steken én een kijkje nemen naar haar nieuwe ontwerpen.

De Britse modeontwerpster nodigde de jetset uit New York uit in de Elizabeth Street Garden in de stad om haar gloednieuwe lentecollectie 2015 te ontdekken. Onder meer Cara Delevingne, Emmy Rossum, Lucy Liu, Jourdan Dunn en Maggie Gyllenhaal waren aanwezig op dit exclusieve evenement. Vooral Cara Delevingne was een opvallend gast. Zo droeg ze voor de gelegenheid een speelse jumpsuit in combinatie met zwarte laarsjes en onder de arm een gouden clutch. De jumpsuit zette het smal figuurtje van de 21-jarige Cara Delevingne nog eens goed in de verf.

Wat mogen we verwachten van de lentecollectie 2015 van Stella McCartney?

Hoewel de meeste aandacht naar Cara Delevingne en haar speelse outfit ging, willen we toch ook graag even stilstaan bij de inhoud van de lentecollectie van 2015 van Stella McCartney. Hoe ziet Stella het volgende lenteseizoen?

We zien onder meer een overvloed aan prints, die ook met elkaar gecombineerd worden. Zo zie we streepjes en bolletjes met elkaar gecombineerd. De rokken komen tijdens de volgende lente ook opnieuw tot onder de knie. Bovendien hebben we het topstuk uit de komende collectie al ontdekt: de blauwe jumpsuit die Stella McCartney zelf droe tijdens het evenement. We verwachten een kleine stormloop op dit kledingstuk vanaf het moment dit in de winkel ligt. Het kleurenpalet van de lentecollectie 2015 bestaat vooral uit blauw, aubergine en oranje. De collectie van accessoires is dan weer wél heel fel en uiteenlopend van kleur. Denk aan fluogeel, roze of donkerzwart met gele sterren. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content