Stella McCartney opent eerste boetiek in Shanghai

© Reuters

De Engelse modeontwerpster Stella McCartney heeft in de stad Shanghai haar eerste alleenstaande winkel in China geopend.

De Engelse modeontwerpster Stella McCartney heeft in de stad Shanghai haar eerste alleenstaande winkel in China geopend. De winkel in het winkelcentrum ‘Reel Mall’ is de eerste van een reeks McCartney-winkels die in de nabije toekomst de deuren openen in China. Dat schrijft de website Women’s Wear Daily.

Het modelabel Stella McCartney, dat onderdeel uitmaakt van het Franse luxeconcern PPR, heeft het contract met de Chinese distributeur Lane Crawford onlangs beëindigd om in de toekomst de touwtjes zelf in handen te kunnen houden en zelf een lokale strategie uit te werken. Enkel in Hong Kong zal Lance Crawford verantwoordelijk blijven voor de distributie van het modemerk.

Vanaf oktober komt er in de winkel in de ‘Reel Mall’ van Shangai een shop-in-shop voor kindermode en een lingeriehoek. In december volgt er een winkel in Peking en in het voorjaar van 2013 opent Stella McCartney een tweede winkel in Shanghai. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content