Skatefotograaf Jelle Keppens stelt analoog werk tentoon

© Jelle Keppens

De Mechelse Jelle Keppens is al 15 jaar lang een gerenommeerd skateboard- en lifestylefotograaf. Vanaf donderdag 13 oktober kan je in Antwerpen zijn unieke analoge werk bewonderen tijdens de expositie ‘Random Cabaret’.

Geschoold in het pre-digitale tijdperk presenteert Keppens foto’s ontwikkeld in de donkere kamer, met zijn eigen touch. Al zijn prints zijn unieke stukken, omdat de gebruikte techniek een exacte reproductie onmogelijk maakt.

Zijn fotografie gaat stevig tegen de gevestigde orde in. Keppens portretteert zijn onderwerp van op een afstand, niet als ‘deel van de actie’, maar eerder als getuige. Vanuit een rustig, niet betrokken oogpunt, teruggrijpend naar foto’s van weleer. Het werk van Keppens wordt sinds jaren in verschillende nationale en internationale skatemedia gepubliceerd, met als persoonlijke highlight een foto die recent de cover van het bekende Thrasher Magazine sierde.

Tijdens zijn expo komen allerlei verschillende onderwerpen aan bod en zijn werk zal elke liefhebber van goede fotografie kunnen intrigeren.

Random Cabaret

Van 13 oktober tot 06 november

(sho?o’b?l’) galerie

Museumstraat 4

2000 Antwerpen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content