Sex and the City bij M&S

SATC-styliste Patricia Field tekende een collectie voor Marks & Spencer.

Altijd al jaloers geweest op de jurken van Carrie Bradshaw en co? Binnenkort hangen ze binnen handbereik. Tenminste als u een trip naar Groot-BrittanniÔwil maken. Want Sex and the City-styliste Patricia Field tekende een collectie voor de Britse warenhuisketen Marks & Spencer, zo meldt The Independent. Ze showde de pittige kledingstukken bij de start van de New York Fashion week.

Samenwerking tussen ketens en celebrities is intussen een beproefde methode. Maar met de sexy, uitbundige stijl van Field maakte het wat brave M&S wel een erg prestigieuze en gewaagde keuze. Field lanceerde onder andere bloemencorsages en waanzinnig hoge hakken. Die zitten ook in haar vijfendertig items tellende M&S-collectie. Hoewel Marks and Spencer in het verleden opteerde voor de klassieke, draagbare versie van de catwalktrends, kregen de heldere kleuren en exuberante smaak van Field deze keer vrij spel.

Hoe de aandeelhouders, die zich eerder dit jaar op de algemene vergadering verzetten tegen kledingstukken met een al te diepe cleavage, zullen reageren op de lage halsuitsnijdingen en nauwsluitende kledingstukken van Field, valt af te wachten. Maar M&S kampt met dalende verkoopcijfers. En dus is het misschien tijd om het roer om te gooien.

De collectie met de naam “Destination New York” ligt vanaf half oktober in de winkels. M&S heeft geen vestigingen meer in BelgiÔof de buurlanden.

Ann Heylens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content