Schoudertas van Michaël Verheyden tegen borstkanker

Voor slechts 10 euro is deze stijlvolle tote bag van jou en steun je meteen ook de strijd tegen borstkanker.

Het platform voor jong modetalent DSGNRMRKT en de organisatie voor borstkankerpreventie Think Pink vroegen aan ontwerper Michaël Verheyden om een unieke tote bag te ontwerpen. Na de succesvolle veiling van Damart’kes gepimpt door bekende artiesten vorig jaar, slaat DSGNRMRKT opnieuw de handen in elkaar met Think Pink. Deze keer laten ze enkele designers los op een reeks stoffen schoudertassen of tote bags. Accessoireontwerper Michaël Verheyden zette zich als eerste achter de ontwerptafel.

Voor slechts tien euro is de eerste tote bag van Michaël Verheyden de jouwe, en dat is bijzonder weinig gezien de beperkte oplage. Elke modeseizoen zal er bovendien een nieuwe collectie tote bags op de markt worden gebracht in samenwerking met een andere bekende ontwerper of artiest. Niet getreurd dus als je er deze editie geen te pakken krijgt.

Een eenvoudig mailtje naar info@dsgnrmrkt.com met naam, adres en het aantal stuks dat je wenst volstaat om eigenaar te worden van dit hippe tasje. Andere verkooppunten zijn het Modemuseum van Hasselt en de Michaël Verheyden shop in Antwerpen. (VF/FDC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content