Scabal Peace Project steunt Artsen Zonder Grenzen

De Belgische stoffenfabrikant en maatwerkspecialist Scabal heeft besloten organisatie Artsen Zonder Grenzen een extra duwtje in de rug te geven. Hiervoor hebben ze een speciale stof ontwikkeld waarvan de opbrengst naar de organisatie zal gaan.

Scabal heeft al jaren enorm veel respect voor Artsen Zonder Grenzen: jonge dokters die in zeer gevaarlijke omstandigheden, vaak met gevaar voor eigen leven, te midden van militaire conflicten en door ziekte getroffen gebieden een medische dienstverlening trachten uit te bouwen voor mensen die het zwaar te verduren krijgen, dat is volgens het huis enkel lovenswaardig.

Scabal besloot in deze moeilijke periode dan ook een steentje bij te dragen door een speciaal fonds op te richten voor de organisatie. Voor dit Peace Project brachten ze een unieke stof uit, geweven in een Super 120’s wol met een streepjesmotief en een krachtige boodschap – ‘Peace’ – die enkel in close-up te zien is. Zes maanden lang zal Scabal per aankoop van een meter van deze unieke stof €50 overdragen aan Artsen Zonder Grenzen. Hul uzelf dus in liefdadigheid, en krijg een unieke print op de koop toe.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content