Sarah Jessica Parker geeft hints over eigen schoenencollectie

© Reuters

Sarah Jessica Parker heeft al wat tips gegeven over haar eigen schoenenlijn, die exclusief zal verkocht worden via Nordstrom vanaf januari volgend jaar.

Sarah Jessica Parker heeft al wat tips gegeven over haar eigen schoenenlijn, die exclusief zal verkocht worden via Nordstrom vanaf januari volgend jaar.

De ‘Sex and the City’-actrice is achter de ontwerptafel gekropen om een schoenencollectie te ontwerpen. Ze deed dit samen met de CEO van Manolo Blahnik, George Malkemus.

De collectie zal ook iets uitgebreider zijn dat enkel schoenen, zo zal ze ook enkele kleine handtassen bevatten en trenchcoats. Iets om naar uit te kijken dus en we zijn dan ook enorm nieuwsgierig naar de ontwerpen van Parker. Om de spanning al wat draaglijker te maken, heeft de wereldberoemde actrice al wat hints gegeven over hoe haar collectie er mogelijks zal uitzien.

“Ik hou niet van schoenen die te erg blinken. Soms verliest het op die manier een beetje zijn ‘chic'”, legt ze uit. “Dat is waarom suède zo mooi is, het maakt de kleur van een schoen echt heel mooi,” aldus Parker.

Parker ontwerpt met in haar achterhoofd wat ze weet en kent van schoenen. Ze maakt een mix van haar persoonlijke stijl met invloeden uit haar kindertijd en haar talloze rode-loper ervaringen én uiteraard de Sex and the City-periode. Doe daarbij de technische en zakelijke kennis van George Malkemus en een winnende combinatie ziet het levenslicht.

De SJP-collectie zal verkocht worden via Nordstrom vanaf januari. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content