Samenwerking Rodarte en & Other Stories op 17 maart in Antwerpse rekken

Laura Mulleavy, Kate Mulleavy, Katy Perry en Dakota Fanning © Billy Farrell BFA.com

Het lijkt wel een match made in heaven, de samenwerking tussen het Zweedse & Other Stories en het Californische Rodarte.

Rodarte ontwerpt een collectie voor & Other Stories die zal bestaan uit ready to wear, accessoires en schoenen. De zussen Kate en Laura Mulleavy beloven hun Californische stijl, die ze steeds mixen met invloeden van haute couture en moderne vrouwelijkheid, te vertalen naar hun lijn voor de Zweedse keten. De foto die werd gelanceerd om de samenwerking aan te kondigen doet ons alvast watertanden.

Rodarte slaat handen in elkaar met & Other Stories
Rodarte slaat handen in elkaar met & Other Stories© –

‘Dankzij deze bijzondere samenwerking met & Other Stories kunnen we het verhaal van Rodarte vertellen in een nieuwe omgeving en daar zijn we blij om. Dankzij de unieke positionering van & Other Stories in het modelandschap hebben we een heel speciale collectie kunnen creëren,’ zeggen Kate en Laura Mulleavy over de samenwerking.

‘Diversiteit maakt deel uit van onze identiteit en met de co-lab collectie van Rodarte voegen we een nieuw, door LA doordrongen perspectief aan onze selectie toe met inspiratie en ideeën om alle persoonlijke stijlen of verhalen te stimuleren,’ aldus Samuel Fernström, Managing Director, & Other Stories.

Kate & Laura Mulleavy vierden de lancering van de samenwerking met vriendinnen Dakota Fanning, Katy Perry, Jemima Kirke, Bella Heathcote, Rowan Blanchard, Miranda July, Gia Coppola, Kim Gordon, Annie Clarke, Jenny Lewis en Shirley Kurata.

De Rodarte & Other Stories co-lab collectie is vanaf donderdag 17 maart te koop in de Antwerpse vestiging van & Other Stories. Net op tijd om de nieuwe lente te vieren!

Prijzen schommelen van 295 euro voor een jasje, 125 euro voor een jurk en 65 euro voor een bloes tot 295 euro voor laarzen, 45 euro voor een halssnoer en 29 euro voor een ring.

Vanaf 17 maart in de Antwerpse winkel en op stories.com

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content