Rosie Huntington-Whiteley in doorschijnende top voor Balmain

Bovendien droeg het Britse model géén make-up.

Het 26-jarige model sloot de catwalkshow van Balmain op de Paris Fashion Week af. Pittig detail: ze droeg geen make-up én verscheen in een doorschijnende top. In één klap had ze de aandacht van alle aanwezigen in de zaal.

De show van Balmain is er eentje waar er tijdens de modeweek in Parijs steevast naar uitgekeken wordt. Zo zaten dit keer onder meer Anna Wintour, Grace Coddington op de eerste rij. Op de catwalk bij Balmain zagen we onder meer Edie Campbell en Georgia May Jagger, maar ster van de show was ongetwijfeld het 26-jarige Britse model Rosie Huntington-Whiteley.

Op het einde van de show verscheen de Britse schone op de catwalk in Parijs helemaal make-upvrij én in een doorschijnende top. Toch moeten we opmerken dat de top zo ontworpen was, dat het subtiel en mooi overkomt. De blouse was er symmetrisch opgesteld en leek wel een vlechtwerk uit zilverdraad. Dit werd gecombineerd met een wit, kort volumineus rokje.

Rosie droeg een outfit die voor zich sprak, waardoor ervoor werd gekozen om de make-up bij het model simpel te houden. Er werd zelfs voor een volledig natuurlijke look gekozen. Haar haren waren los (en leken wel een beetje ongekamd), haar make-up werd tot een minimum herleid. Kortom: ze zag er, in deze minimalistische look, stralend en puur uit. Ook haar vriend Jason Statham, die aanwezig was op de show, zag dat het goed was. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content