Roberto Cavalli vindt dat Kate Middleton meer sexy zou moeten zijn

© Reuters

Alhoewel Kate Middleton geen kandidaat is voor veel ‘sexy vrouwen’-lijsten, zijn er toch heel wat mensen die commentaar hebben op haar seks-appeal.

Alhoewel Kate Middleton geen kandidaat is voor veel ‘sexy vrouwen’-lijsten, zijn er toch heel wat mensen die commentaar hebben op haar seks-appeal.

De laatste publieke figuur die uitspraken deed over de koninklijke verleidelijkheid is Roberto Cavalli. Hij heeft dit debat weer nieuwe leven ingeblazen. De modeontwerper sprak met Vogue UK op zijn Harrods lancering deze week. De man die bekend is om zijn uitgesneden ontwerpen en niets-verbergende looks, zei dat de Hertogin wel wat van zijn hulp kan gebruiken. ‘Een prinses moet sexy zijn. Ze is jong en mooi – ik wil iets speciaals ontwerpen voor haar. Misschien zou ik een prints gebruiken, ik hou het jong, gesofisticeerd en sexy. Omdat je een koningin of prinses bent betekent niet dat je niet sexy mag zijn.’

Kate Middleton trekt zich, wat betreft stijl, weinig aan van anderen. Ze balanceert op de dunne lijn tussen het plezieren van de massa en de modewereld. Aan de ene kant zien we dat ze vrouwen motiveert om bepaalde kledingstukken te kopen. Denk bijvoorbeeld aan de polkadot-jurk van Topshop. In enkele dagen was dit jurkje volledig uitverkocht. We kunnen dus stellen dat Kate wel degelijk een invloed heeft op de bevolking, vooral wanneer ze kleding kiest uit een populaire kledingzaak. Dan is dit jurkje, zeker in Groot-Brittannië, helemaal uitverkocht.

Langs de andere kant wordt Kate Middleton, vanuit de modewereld, krijgt Kate vaak kritiek omdat de picture-perfect is, omdat ze ‘plastiek’ elementen heeft en weinig moderisico’s durft nemen. Vooral op vlak van moderisico’s hebben ze hier wel een punt; wanneer heeft Kate nog eens echt iets modieus gedaan waar de bevolking van onder de indruk was? Nein , nog niet. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content