Roberto Cavalli brengt autobiografie uit

© Belga

De flamboyante Italiaanse ontwerper kondigt aan dat hij in oktober 2013 zijn autobiografie uitbrengt

De flamboyante Italiaanse ontwerper kondigt aan dat hij in oktober 2013 zijn autobiografie uitbrengt. Dat schrijft De Britse Vogue.

Roberto Cavalli werkt al een paar jaar aan het boek over zijn leven en is daarin zeer openhartig. “Binnen enkele maanden weet je alles over mij”, zegt Cavalli tegen de Britse Vogue. “Ik weet niet waarom ik besloot om dit te doen maar ik denk dat ik een interessant verhaal heb om op papier te zetten. Het gaat niet echt over mode maar over mij en mijn leven. ”

De 300 pagina’s lange biografie zal worden uitgebracht in het Italiaans en het Duits en er wordt nog gezocht naar een Britse uitgever zodat er ook een Engelse versie verschijnt. Tegen de Britse Vogue verklapte hij al enkele details over zijn jeugd. “Toen ik jong was, was ik een echte playboy uit Firenze,” geeft de 72-jarige ontwerper toe. ” Zo nam ik de hand van een vrouw, keek ik diep in haar ogen en begon ik haar toekomst te voorspellen. Ik had een boek gekocht over handlezen en ik had het vaak bij het rechte eind, een vrouw vertelt alles met haar ogen.” (AV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content