Rita Ora in doorschijnende zwarte outfit op de modeweek van Berlijn

En ook zij wist zichzelf in de kijker te werken op de catwalk.

En ook zij wist zichzelf in de kijker te werken op de catwalk.

Als er iets is waar Rita Ora goed in is, buiten het maken van muziek, is het opvallen. Of ze nu op een podium staat of rondwandelt in de terminals van een luchthaven, de dame weet er steeds piekfijn (en ook wel speciaal) uit te zien. Dit keer was Rita Ora uitgenodigd op de modeweek in Berlijn.

Tijdens een stijlvolle avond vol mode, meer bepaald de Michalsky Style Night, gaf Ora een optreden. Het was toch even schrikken toen we de outfit van Ora voor dit evenement te zien kregen. Zo draagt de jonge zangeres een zwarte outfit. Ja, u leest het goed, van kop tot teen in het zwart. Geen fluorescerende topjes of schreeuwerige prints, maar enkel een top en een rok in het zwart. En dat zijn we niet gewoon van de 23-jarige zangeres.

Maar Rita Ora zou zichzelf niet zijn als er toch niet iets ‘speciaals’ is aan haar outfit. Zo was haar lange zwarte rok lichtjes doorschijnend. Zo kwamen haar lange benen tevoorschijn onder de sobere outfit. Een brave zangeres met enkele weerhaakjes, zo stond ze op het podium in Berlijn. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content