Rihanna op bezoek bij Balmain in Parijs

© Instagram

Na haar tussenstop in het appartement van Coco Chanel, maakte ze ook even de tijd om langs te gaan bij het modehuis Balmain.

De zangeres maakte een tussenstop in Parijs en haalde er zoveel mogelijk uit. Niet enkel bezocht ze toeristische trekpleisters, zoals de Eiffeltoren, en clubs, maar ook enkele prestigieuze modehuizen stonden op het programma van Rihanna in de stad van het licht. Na haar tussenstop in het appartement van Chanel, maakte ze ook even de tijd om langs te gaan bij het modehuis Balmain.

Nadat ze Instagram had ‘gebombardeerd’ met foto’s vanuit het appartement van Coco Chanel, was het de beurt aan het modehuis Balmain. Het hoofdkwartier van het modelabel, met aan het hoofd Olivier Rousteing, werd helemaal ingepalmd door Rihanna.

Ze ging weer duchtig aan de slag met Instagram en legde heel wat momenten, vooral pasmomenten, vast op de gevoelige Instagram-plaat. Op de verschillende foto’s zien we Rihanna outfits passen van het indrukwekkende merk. Zo zien we Rihanna onder meer in een aanspannende zwarte rok in combinatie met een leren jasje, puntige witte schoenen en grote oorbellen.

Op een andere foto zien we Rihanna in een, wat we zouden kunnen omschrijven als een typische, Balmain-outfit. Helemaal in het geel en geïnspireerd op de barok. Allemaal heel erg mooi, maar het waren toch vooral de onderschriften van Rihanna die zorgden voor de grappige noot. Zo schreef ze onder meer op Instagram: “It’s like wearing a Mona Lisa trust me! This s*** is art, like you don’t even wanna touch it!!! #Balmain. We zien helemaal gek op haar admiratie voor mode. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content