Rihanna laat naam registreren als handelsmerk

Het ziet ernaar uit dat Rihanna in de modebusiness stapt met een eigen label. De zangeres liet haar achternaam Fenty immers registreren als handelsmerk.

Het ziet ernaar uit dat Rihanna in de modebusiness stapt met een eigen label. De zangeres liet haar achternaam Fenty immers registreren als handelsmerk. Ze kan de naam Fenty nu gebruiken voor producten zoals kledij, zwemkleding, cosmetica en lingerie, wat doet vermoeden dat ze aan het begin staat van haar mode-imperium. Eerder ontwierp ze al collecties voor River Island en was ze het gezicht van Balmain. Bovendien kreeg ze de prestigieuze Fashion Icon Awards van de CFDA, die ze in een sensuele doorschijnende jurk ging ophalen.

Dat haar eigen label een groot succes zal worden, lijkt bijna onbetwistbaar. Menig ontwerper prees de ster voor haar stijl en talloze fans zien de artieste als een groot voorbeeld op modevlak. Olivier Rousteign van Bailmain zei het volgende over zijn gelegenheidsmodel: ‘Rihanna is het nieuwe icoon. Ze mixt mode met muziek, en daar heb ik mijn collectie rond opgebouwd.’ Dat kan wel tellen als compliment. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content