Rihanna en Sarah Jessica Parker ontwerpen handtassen voor het goede doel

© Belga

Fendi heeft Rihanna, Sarah Jessica Parker, Rachel Feinstein, Jourdan Dunn en Leandra Medine gevraagd om een handtas te ontwerpen. De opbrengst van de tassen gaat naar goede doelen die werden gekozen door de sterren.

Geen betere publiciteitsstunt dan sterren vragen om iets te ontwerpen en het goede doel te steunen. Drie vliegen in een klap: de sterren worden gelauwerd, Fendi word gelauwerd en goede doelen krijgen extra geld en aandacht.

De beroemdheden mochten de 3Baguette van Fendi personaliseren en zullen hun exemplaren veilen voor een zelf gekozen goed doel. De ontwerpen worden gecreëerd in het licht van de nieuwe flagship store van Fendi in New York. Vanaf 13 februari zijn de handtassen te zien in de winkel en kan er geboden worden op de felbegeerde accessoires. De veilingwebsite launch3baguetteauction.fendi.com zal eind januari gelanceerd worden.

Goede doelen

Rihanna koos voor The Clara Lionel Foundation, de organisatie ze in 2012 opstartte als eerbetoon aan haar grootouders. Het goede doel zet zich in om de levenskwaliteit van verschillende groepen wereldwijd te verbeteren op gebied van gezondheid, educatie, kunst en cultuur. De opbrengst van de tas van SJP wordt geschonken aan The Brain Trauma Foundation, Dunn schenkt haar winst aan The Sickle Cell Disease Association of America en Leandra Medine van The Man Repeller zal het Ovarian Cancer Research Fund steunen. Feinstein steekt dan weer het Naomi Berrie Diabetes Center een hart onder de riem. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content