Reda Faklani wint 5e editie Customisez Moi

© Jehanne Mol

Door de prijs kan Faklani deelnemen aan enkele internationale acties van Modo Brussels.

Aan creativiteit was er geen tekort op deze vijfde editie van Customisez Moi. De hoofdprijs, die van Modo Brussels, ging dit jaar naar Reda Faklani. Dit opkomende talent ging bovendien met nog andere prijzen aan de haal.

De prijs Modo Brussels is goed voor deelname aan enkele internationale acties van Modo Brussels en een waardebon van 750 euro om te spenderen bij Mondial Textile. Bovendien zullen de ontwerpen van Reda Faklani verkocht worden in de hippe Antwerpse winkel RA. Ook de creaties van Pierre Gorzala + Johan Dussart, Muriel Delvigne en Arnaud Yves Dardis zullen er te koop zijn.

Voor de prijs van Coca-Cola Light, die goed is voor 1500 euro, eindigden drie laureaten op een gedeelde eerste plaats: Muriel Delvigne, Céline Lellouche en Arnaud Yves Dardis. De prijs Promostyl ging naar Dorothée Fontignie. Dankzij de prijs mag ze stage lopen in een trendbureau in Parijs.

Tot slot was er nog de prijs van het Brusselse Centrum voor Mode en Design, die de creatie van een lookbook inhoudt. Die werd in de wacht gesleept door Céline Lellouche. (FDC/EH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content