Raf Simons ontwerpt opnieuw voor Fred Perry

© Fred Perry

De mannencollectie voor de lente van 2013 wordt voorgesteld tijdens de modeweken in Parijs.

Na een pauze van twee seizoenen gaat de Belgische modeontwerper Raf Simons opnieuw een samenwerking met het Britse kledingmerk Fred Perry aan. De mannencollectie voor de lente van 2013 zal voorgesteld worden tijdens de modeweken in Parijs. ‘Raf Simons for Fred Perry’ werd voor het eerst gelanceerd in 2008 en bevatte twaalf stuks – voornamelijk T-shirts en breigoed. De zeer populaire mannencollectie belandde in de zomer van 2011 voor het laatst in de winkelrekken. Twee seizoenen later geeft de Belgische modeontwerper aan dat hij de samenwerking met het Britse label weer oppikt.

Raf Simons beweert erg enthousiast te zijn over de hernieuwde samenwerking met Fred Perry. “We hebben zowel een grote bewondering voor de geschiedenis van het label als voor het feit dat Fred Perry het merk met veel dynamiek naar de toekomst leidt”.

In juli zal de Belgische mode-ontwerper de lentecollectie voor 2013 tijdens de modeweek in Parijs voorstellen. De 28 stuks tellende mannencollectie bevat polo’s, broeken, casual jasjes en comfortabele truien. In tussentijd bereidt Raf Simons in navolging van John Galliano zijn eerste collectie voor het Franse modehuis Dior voor. (JK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content