Project Runway stelt drie finalisten voor

De drie finalisten mochten naar goede gewoonte hun collectie tonen tijdens de modeweek van New York.

De drie finalisten mochten naar goede gewoonte hun collectie tonen tijdens de modeweek van New York.

Het programma Project Runway is ondertussen al aan zijn tiende editie toe en heeft al heel wat succesvolle ontwerpers een duwtje in de rug gegeven.

In Project Runway nemen 18 beginnende ontwerpers het tegen mekaar op om een kans te krijgen hun creaties in de winkels te zien hangen. Elke week valt er iemand af – de ideale gelegenheid voor presentatrice Heidi Klum om haar one-liner ‘In fashion, one day you’re in and the next day you’re out’ boven te halen.

In dit tiende seizoen van Project Runway blijven er drie finalisten over, die nu hun collecties getoond hebben. In de afleveringen die nu worden uitgezonden, zijn er nog 8 deelnemers over, wat betekent dat we nog enkele weken zullen moeten wachten op de lijst van de finale drie.

Aan de deuren van het Lincoln Center zagen we alvast enkele van de afgevallen kandidaten die hun collega’s kwamen steunen en liefhebbers en familieleden. We probeerden enkele namen los te krijgen bij de aanwezigen van de show, maar we kregen enkel te horen dat de collecties prachtig waren. Het zal dus wachten worden op de televisie-uitzending om daar zelf over te beslissen.

Renske De Maesschalck, verslaggever in New York

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content